Η Ιστορία μας
Και φτάνουμε στο σήμερα όπου πλέον η οικογενειακή επιχείρηση περνά στα δικά μου χέρια. Μεγαλωμένος και γαλουχημένος με αγάπη για τις μέλισσες, τα μυστικά τους και την αξεπέραστη γεύση του μελιού, αποφασίζω ότι πρέπει να πάω ένα βήμα πιο πέρα.
Η εμπειρία από παππού και πατέρα είναι ανεκτίμητη και μεγάλη, αλλά για να ολοκληρωθεί το φάσμα της γνώσης σχετικά με την μελισσοκομία και έχοντας πάρει πλέον την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά, παρακολουθώ για 1 χρόνο σεμινάρια ερασιτεχνικής και στην συνέχεια επαγγελματικής μελισσοκομίας στο Ι.Γ.Ε (Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών) στο Μαρούσι στην Λ. Κηφισίας Κτήμα Συγγρού.
Εκεί, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Εμμανουήλ Νικόλαος έρχεται να δέσει τις εμπειρικές μου γνώσεις με το επιστημονικό υπόβαθρο της μελισσοκομίας. Έχοντας πλέον όλα τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια μου παίρνω την απόφαση να φτιάξω το 2009 το δικό μου χώρο συσκευασίας και τυποποίησης μελιού, η διαδικασία ολοκληρώνεται στις αρχές του 2010.