Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συσκευασία-Διανομή

Συσκευασία - Διανομή
Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιωτικό συσκευαστήριο σε ιδιόκτητο χώρο στην Αθήνα, στην περιοχή του Γέρακα, το οποίο και αποτελεί το στρατηγικό σημείο για την κατανομή των μελισσιών και την διαχείριση της εμπορίας.
Η αδειοδότηση του συσκευαστηρίου πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής με τον αντίστοιχο κωδικό κτηνιατρικής έγκρισης.
Ταυτόχρονα εισαγάγαμε και την εφαρμογή του συστήματος ασφάλειας τροφίμων HACCP (ανάλυση κινδύνων και κρίσιμα σημεία ελέγχου) στο συσκευαστήριο μελιού σύμφωνα με τις αρχές του Codex Alimentarius και την τρέχουσα Ελληνική και Ευρωπαική νομοθεσία.
Η εφαρμογή του συστήματος γίνεται υπό την συνεχή επίβλεψη εξωτερικού συμβούλου. Ο κωδικός κτηνιατρικής έγκρισης μας δίνει το δικαίωμα να συσκευάσουμε και να τυποποιήσουμε το μέλι μας για λογαριασμό τρίτων (φασόν) ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη σε συσκευασία και
εμφάνιση. Το μόνο που μένει σταθερό είναι το εξαίρετο μέλι των μελισσιών μας, αφού αυτά αποτελούν τον διαρκή και αποκλειστικό προμηθευτή του εργαστηρίου μας για όλες τις συσκευασίες μας.
Αυτή η κάθετη διαχείριση ήταν από την αρχή ο στρατηγικός μας σχεδιασμός, αποτελεί μονόδρομο για την εμπιστοσύνη στο προϊόν μας και επίσης ακλόνητη βάση για την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουμε στον πελάτη μας.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Συσκευασίας
Με γνώμονα τις απαιτήσεις της εποχής αλλά και του καταναλωτικού κοινού, η εταιρεία μας προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις του πελάτη προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως η συσκευασία του σε διάφορα μεγέθη από μικρές μερίδες μέχρι οποιαδήποτε άλλη συσκευασία μπορεί να ζητήσει ο εκάστοτε πελάτης, είτε είναι ζαχαροπλαστείο, είτε ξενοδοχειακή μονάδα, είτε εκθεσιακές συσκευασίες HORECA.
Ήδη έχουμε δημιουργήσει μια συλλογή περιεκτών – συσκευασιών που θεωρούμε ότι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της σημερινής αγοράς και των αναγκών της σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.
Διαθέτουμε όμως λύσεις και για πιο εξεζητημένες ανάγκες, όπως η δημιουργία συσκευασιών επιχειρηματικών δώρων, μπομπονιερών, καλαθιών με μέλι αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα, συσκευασίες σουβενίρ, κασετίνες από κηρήθρα, αλλά και ότι άλλο μπορεί να εμπνευστείτε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή και μοναδική συσκευασία.
Εσείς λοιπόν το μόνο που έχτε να κάνετε είναι να εμπνευστείτε και τα υπόλοιπα να τα αφήσετε στα δικά μας έμπειρα χέρια.
Copyright © melitis 2011-2019
Powered by
Επιστροφή στο περιεχόμενο